Volgend event: Hemicuda rally 2024 20 oktober 2024 - Koekelare

Dagen
Uur
Min
Sec
Terug

TOESCHOUWERSINFO

TOESCHOUWERSINFO - VERBODEN ZONES KP MIDDELKERKE

Met meer dan 150 wagens aan de start, waaronder een aantal nationale kampioenen en een resem topwagens - waar twee teams nog een verrassing in petto hebben - wordt de Hemicuda Rally opnieuw een spektakelstuk.

Op zaterdag starten de wagens vanaf 18:15 uur in omgekeerde nummervolgorde op de KP Middelkerke, zodat de snelste teams in het donker zullen rijden. Op zondag wordt gestart volgens het klassement van zaterdag.

Tickets zijn te verkrijgen op de invalswegen naar de KP's. Vanaf zaterdagochtend 10 uur kunnen ook tickets en programmakaarten gekocht worden op de site Willaert aan de Atlasstraat te Koekelare. Een inkomkaart voor alle KP's kost 20 EUR, kinderen tot 14 jaar komen er gratis in - onder begeleiding van een volwassene.

Op alle KP's geldt een 10-meter zone, het is verboden om op minder dan 10 meter van de rijweg te staan. Op de KP Middelkerke zal een behoorlijk groot gebied verboden zijn voor alle toeschouwers, ook buiten de 10 meter zone op radiopunt 9 en 20 - (invalswegen vanuit de Zwarteweg en de Cabinestraat). Hier zal heel strikt op worden toegezien, we vragen ieders medewerking om die zones volledig te vermijden.